Groep Van Eyck

  • Meeza 3luik
  • E10 Hoeve Folders
  • Houtum 1

Groep Van Eyck is een overkoepelende holding die verschillende vestigingen verzamelt die actief zijn in de horeca-sector in de provincie Antwerpen, zoals restaurants, feestzalen, catering, ... De 11 vestigingen staan garant voor kwaliteit, klanttevredenheid en een persoonlijke aanpak en blinken uit op zowel recreatief als gastronomisch vlak. Voor de strategische begeleiding van de communicatie voor zowel Groep Van Eyck als de verschillende vestigingen, kwamen ze terecht bij Phobos & Actor.

Na onderling overleg werden de logo’s en huisstijlen van de verschillende vestigingen van Groep Van Eyck aangepast. We ondersteunden hen bij het vernieuwen van belettering, folders, huisstijl-drukwerk, ... Eveneens werd een website voor de verschillende vestigingen ontwikkeld. Op die manier konden ze elk hun eigen identiteit behouden, op basis van hun specifieke doelgroep, en toch als één geheel fungeren om de promotie en communicatie verder uit te werken.

Om de naamsbekendheid van deze vestigingen te vergroten werden verschillende folders ontwikkeld. Onze copywriter werd ingeschakeld om de eigenheid en troeven van elke vestiging om te zetten tot een folder gericht naar de gewenste doelgroep.

Meer Copywriting