Gheys

  • PA referentie Gheys 3luik2
  • PA referentie Gheys jobadvertentie

Gheys is een bedrijf met meer dan 100 jaar ervaring in transport en logistiek. Vandaag de dag werkt Gheys vooral voor nationale en internationale klanten uit de petrochemische sector. “Handling your plastics” is de baseline van hun logo. Gheys heeft de geschikte terreinen en gebouwen, de modernste apparatuur, een uitgebreid wagenpark en de expertise om polymeren te stockeren, te verpakken en te vervoeren…

Om de focus op hun core business duidelijk naar buiten te brengen, doet Gheys een beroep op Phobos & Actor. Wij ontwikkelden voor hen een marketingplan en passen dit plan toe in hun communicatiemiddelen. De nieuwe huisstijl en het bijbehorende drukwerk werden door ons verzorgd. Ook de recente bedrijfsbrochure is volledig van de hand van Phobos & Actor: copywriting, illustraties, ontwerp en drukwerk. Daarnaast ontwikkelden we personeelsadvertenties in het kader van hun personeelscampagne.

We voorzien ook enkele e-mailcampagnes. Omdat Gheys vooral gericht is op de internationale markt verloopt het grootste deel van hun communicatie in het Engels.