Dijkstra

  • dijkstra website
  • Dijkstra uitnodigingen

Galerie en Kunstuitleen Dijkstra verhuurt en verkoopt kunstwerken van hedendaagse moderne kunstenaars. Hun galerieën in Waalwijk (NL) en Antwerpen zijn verzamelplaatsen van kunstwerken waar je stil van wordt. Het bedrijf met Nederlandse roots zit al tientallen jaren in de sector. En kunst zit hen in het bloed.

Dat Dijkstra veel aandacht besteedt aan kunst is zeker te merken aan hun unieke collectie van kunstwerken. En natuurlijk willen ze dat ook aan de buitenwereld tonen. Daarom organiseert Dijkstra enkele keren per jaar een exposé waarbij ze een kunstenaar in de kijker zetten. Voor die exposés ontwierpen wij de uitnodiging die naar hun klanten werd verstuurd, samen met een herinnering via e-mail.

Kunst is iets dat leeft, iets dat vertelt en verbaast. Kortom, ‘Kunst laat niemand koud’. Onder dit motto ontwierp Phobos & Actor een flyer met daarop tal van termen die verbonden zijn met kunst. Gaande van shockerend en rustgevend tot betoverend en inspirerend.

E-mailmarketing is een interessante manier om te communiceren. Hun e-mail voor hun jaarlijkse vakantie is dan ook een deel van de campagne en handig om in één keer je heel klantenbestand op de hoogte te brengen. Hun e-mail werd verstuurd in combinatie met een postkaart. Bij Galerie Dijkstra schakelen we stap voor stap over naar het online-gebeuren, al zal een definitieve stop van print er volgens ons niet inzitten. En dit geldt waarschijnlijk voor elke sector.

De website is opgebouwd uit vele pagina’s met informatie over Dijkstra en hun kunstenaars. Via een handige cms makkelijk zelf te beheren. Maar ook elk werk is online te bekijken. Via een connectie met hun erp-systeem, geeft de website telkens de werken weer die beschikbaar zijn per kunstenaar. Op de startpagina staan dus steeds de werken die nieuw of opnieuw beschikbaar zijn.