BAS Contracting

  • bas folder2
  • bas map

BAS Contracting is een niet te onderschatten speler als het aankomt op elektrische installaties. Zowel voor de private markt als voor commerciële complexen, publieke infrastructuurwerken of industriële projecten. BAS Contracting is van alle markten thuis. Dat maakt dat we de hele elektrische installatie van a tot z kunnen plannen, begroten, uitvoeren en afwerken. Samen met Phobos & Actor zorgt BAS Contracting voor een onberispelijk imago om U tegen te zeggen.

Van concept naar script, van fotografie tot copywriting en van opmaak tot perfect afgewerkt drukwerk. Dat is de brochure van BAS Contracting. Een sterk staaltje grafische kunst met een sterk concept- en marketingidee. Je moet het vastnemen om te geloven. Papierkeuze, afwerking en “speciallekes” komen mooi samen in een imagobrochure waar je mee naar buiten kan komen. “We shape your plan” loopt doorheen de ganse organisatie. Maar vanaf nu is het écht duidelijk gecommuniceerd en knap gepresenteerd.

Net als de brochure is ook het A4-mapje met de grootste zorg afgewerkt. Het zorgt voor de uitstraling die BAS Contracting verdient en geeft een meerwaarde aan de onderneming.

Meer Logo en Huisstijl